Hur fan ska jag hinna.

Tjo kings! Nu har bloggen fan fått lida ännu en gång, denna gång tack vare skolan. Knappt en månad kvar innan andra året på gymnasiet är över och jag stressar satan in i det sista. Ligger efter så jävla mycket p.g.a idioten jag var tillsammans med. Men nu taggar jag plugg inför naturprov, skriva uppsatser samt skapa magi i 3D-program.
 
Ni får gärna hjälpa mig om ni kan något om boken Frankenstein alternativt om ni vet något om sjörövartiden på 1600- till sent 1700-tal. Känns som jag har så jävla mycket att göra, någon som har tips på hur jag får allt gjort i tid? Pluggtips, struktureringstips med mera? All hjälp tas emot och all pepp gör hjärtat lite lättare.

You may also like

No Comments

  1. Jag hade extremt mycket att göra under en period, och jag mådde verkligen skitdåligt. Jag fick tips att skriva ner allt jag har att göra, då det blir lättare och sedan ser allt framför sig. Jag gjorde det och satt och tog en sak i taget, och prickade sedan av det 🙂

  2. Hej, fortfarande inte fått något mail. Har absolut förståelse över att du har mycket i skolan nu men vill bara veta vad som händer med min design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *