#NoHateSE

Den 4 november är det åter igen dags för den officiella No-Hate dagen. Som ni säkerligen redan är medvetna om så var jag mobbad i hela tio år och mycket av hatet jag fick var faktiskt över nätet. Eftersom jag bloggat i ungefär sex år så vet jag hur man handskas med nättroll, men det är inte alla som vet detta och jag personligen vet att man inte alltid kan hålla tårarna tillbaka.
Förra året infördes en speciell No-Hate dag som är till för att motverka nätmobbning och för att få folk att inse att det inte bara finns troll där ute. Jag hoppas att ni alla visar kärlek i kommentarsfält på alla olika sociala medier och på olika bloggar. Ovan ser ni två av mina favoritkommentarer som jag fått de senaste åren, men det finns hundratals andra kommentarer som jag önskar att jag kunde dela med mig av men jag valde bara ut två att lägga in i inlägget. Men jag uppskattar verkligen alla kommentarer jag får, ni får mig alltid att må bra en jobbig dag och ni får mig att känna mig peppad till tusen – Tack alla.
Var med och sprid kärleken med hashtagen #NoHateSE i alla sociala medier den 4 november!

You may also like

No Comments

  1. Jättefint och viktigt inlägg. Vi har lagt upp det på vår Facebook-sida (Facebook.com/bloggse) och på Blogg.se:s startsida.

    Hoppas att du får en fin NoHate-dag <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *