Från blogg.se till WordPress

Vissa av er har följt mig sedan jag började blogga, vissa av er fann mig genom Blogg.se och för andra kanske detta är första gången de är inne på min blogg. Jag har tidigare bloggat på ett flertal bloggportaler, de mest kända måste vara just MyShowroom.se som drivs av bla. Hugo Rosas och Blogg.se vilket är Sveriges största bloggportal. Jag gick från MyShowroom till Blogg då jag kände mig lurad och jag inte kände att jag kom någonstans på MSR, och jag trivdes som handen i handsken direkt när jag började min karriär hos Blogg.se. Men alla sagor har ett slut och jag bestämde mig helt enkelt för att ta mitt bloggande till en ny nivå, genom att bli fristående.

 

Att diverse bloggportaler tjänar massvis med pengar på varje bloggare som bloggar för dom är inget nytt – hur hade de annars kunna driva en portal med massvis med folk anställda? Men detta är ett av problemen jag haft, att jag känt mig lurad. Jag har gång på gång suttit framför en dator, sett en annons på min blogg och insett hur fel det ser ut. Min blogg har inget med botox att göra? Så varför ska reklam för just det finnas på den? Detta är något som känns stort på just WordPress, för jag kan numera bestämma exakt vilka annonser som kommer synas på bloggen och helt enkelt ta in alla intäkter själv.

 

Jag fick hjälp av min kära vän Christoffer “Zixxel” Hållander som bland annat har hand om det tekniska hos Trollpick.se vilket är e-sportsidan jag skriver artiklar för. Christoffer hjälpte mig verkligen med allt från att peka om min domän till att fixa fram en fungerande design åt mig. Det kanske inte ser ut som det är speciellt mycket i skrivandet stund, men det kommer förbättras oerhört så fort jag får koll på hur allting fungerar.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *