Ändringar i designen

slider

Jag bestämde mig för att förändra bloggen en aning då jag tyckte den var tråkig helt enkelt. Ovan ser ni den nya slider-headern med fyra bilder på mig som skrollar mellan varandra. Detta är den nya headern jag fixat, bättre bilder kommer, har inte haft någon riktig photoshoot än, men det kommer som sagt.

profilbildcontent

Valde även att ändra min profilbild under “ABOUT” i sidomenyn till höger. Fixade en väldigt snygg ram i guld. Ändrade även bakgrunden till en grå vattenfärg med stjärnor. Rymd och vattenfärg. Vad mer kan man önska sig liksom? Jag la även in nya sociala media-knappar i sidomenyn då de var på tok för små och jobbiga över headern som jag tidigare hade det. Bild nedan.

follow

Vad tycker ni om förändringarna? Hiss eller diss?

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *