Carro alá Sims

sims-by-anna2

En av mina bästa vänner, Anna,bestämde sig för att göra mig i sims så jag hade tänkt visa er så får ni avgöra om det är likt eller inte. Det kan också vara så att jag är rädd att hon tar livet av mitt sim-self om jag inte gör detta inlägg.

sims-by-anna1

Gillar verkligen outfitsen hon valde till mig, speciellt den fjärde då tröjan är en likadan tröja som jag har på riktigt som vi faktiskt köpte tillsammans så vi kunde matcha. Favoritoutfiten är helt klart den tredje, så jag att bära en oversize-tisha med strumpbyxor/leggings, converse och en mössa. Anna känner mig på tok för bra, hade lätt kunnat bära alla dessa outfits. Gillar extremt att hon fick med alla mina olika stilar, jag kan både gå runt i boyfriendjeans och kjolar.

You may also like

2 Comments

  1. Hej!

    Är du kanske intresserad av en personlig bloggdesign som byggs upp efter dina egna önskemål? Eller varför inte din alldeles egna drömhemsida! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *