En del av DreamHack Crew

På senaste tiden har jag haft sjukt mycket att göra. Jag har arbetat fullt ut med skolan och eSportaren.se vilket är sidan jag skriver för. Jag har nyligen fått ihop allt kring ett samarbete med Birdie kring deras lan och turneringar som går av stapeln i maj månad. Jag kommer vara på plats tillsammans med tre andra skribenter i Uppsala för att skriva live från evenemanget.

För övrigt så fick jag här om dagen även reda på att jag nu är en del av DreamHack Crew och kommer arbeta för dessa under DreamHack Masters Malmö. Nedan ser ni även en bild på mig då jag fick lite tid över att sminka mig här om dagen, bokade även tid tillsammans med min vän Alexandra Kullenberg då hon ska fotografera mig på torsdag kommande vecka, så nya modellbilder kommer snart. Så mycket på gång, så mycket lycka!

MAKEUP

You may also like

1 Comment

  1. Man tycker sig vara insatt i e-sport, men hade aldrig hört talas om esportaren.se.. Kanske lever man lite för mycket i sin fragbite-bubbla 🙂 Har sidan funnits länge? Kul med DH!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *