Fylleminnen och könspiercingar

I fredags efter att vi slutat skolan för dagen, 15:30, drog jag och ett gäng klasskamrater till en lokal bar för att ta några drinkar. Älskar att sitta ner och bara dösnacka med mina klasskamrater då vi alltid spårar ur totalt. Vi snackade om allt från fylleminnen från vår vän Tyras stuga till bröst- och könspiercingar. Massor av skratt och klinkande med flaskor omringade oss i den mysiga lokalen.

dagsbild

När kvällen började närma sig tog jag och en av mina allra bästa vänner, Elina, bussen till vår hemkommun och jag flög min kos till pojkvännens hus för att tillbringa resten av helgen där. En härlig fredag och en mysig helg med gaming och världens bästa pojkvän.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *