Instagrammers att följa

Tänkte tipsa er om några konton på Instagram. Alexandra samt Anna är mina skolkamrater som postar underbar content som verkligen får igång inspirationen. Julia, Vira samt Louise är alla bloggerskor som är sjukt underbara så det är klart att jag tipsar om dessa samt min pojkväns account då han är underbar och även han postar awesome content. Anna är den enda som har privat konto, men hon accepterar praktiskt taget alla att följa henne,det är värt att lägga en follow.

instagram

Alexandra | Anna | Julia | Vira | Eric | Louise

You may also like

3 Comments

  1. De alla verkar super coola! Mina favoriter är @Linnallys, @Felicianilsson_ och @fantiserar

  2. Men Vira och Candie uppdaterar ju aldrig längre… behöver därför inte tipsa folk om dom då, tycker jag, för man får ju aldrig se något nytt 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *