Kylie Jenner från 2010 till 2016

kylie

Det vimlar av skönhetsdrottningar i Kardashian-Jenner släktet och min absolut favorit just nu är helt klart Kylie Jenner. I denna nya inläggsserie i bloggen kommer jag gräva fram bilder på diverse kändisar från 2010 fram till idag, 2016, för att sedan reflektera kring deras förvandlingar.

kylie1

2010
Kylie Jenner, the real version! Här var denna stilikon endast femton (!!) år gammal och hon visade redan bevis på att hon skulle bli något stort inom modeindustrin. Tolka mig inte fel, jag älskar verkligen hennes outfit, men det känns inte som den platsar på en röd matta. Detta är en outfit jag ser på klubben eller hemmafesterna, inte något att bära när man går på den ärofyllda mattan. Skorna är dock to die for.

2011
Ett år senare och kvinnan har vuxit enormt i sin stil. Jag älskar denna outfit och jag känner att den är mycket mer passande för ett event av röda-mattan-sorten. Klänningen går i olika nyanser och ser ut att vara av något latex-material vilket jag älskar på denna skönhet. Hon matchar med mörka naglar och inga smycken vilket verkligen inte behövs till en klänning av denna form. Hon tänkte helt rätt när hon valde nude-färgade klackar då nude har en tendens att få personen att se längre ut. Enda jag önskar hon förändrat är håret, platt och trist. Med en sådan outfit hade hon helt klart kunnat köra på något mer “galet”.

2012
Damn Kylie, back at it with the hemmafest-look… Inget glamoröst över denna outfit, denna får 2010-versionen av Kylie att glänsa. Personligen tycker jag att hennes outfit inte fungerar på en fest, inte ens där, ser ut som hon nyss lämnat skolan eller jobbet. Typisk Lund-student-outfit enligt mig.

kylie2

2013
Damn guuuurl! Låt oss börja med att hon hämtade tillbaka sin hjärna från år 2011 och använde den, de nude klackarna är tillbaka och trots att det till synes kan ses som en väldigt enkel outfit så anser jag helt klart att hon pimpat upp den tillräckligt för att platsa på röda mattan. Kjolen framhäver hennes kropp och är en annan nyans än croptoppen vilket verkligen var ett smart val då man verkligen ser att det är en two-piece. Croptoppen är underbar och hon visar bara en glimt av hud mellan de två plaggen, precis som sin syster Queen K är känd för att göra. Minimalt med smycken och statement-kedjan runt hennes hals är to die for.

2014
Jag vet knappt var jag ska börja med denna look. Detta är det bästa Kylie någonsin sett ut enligt mig personligen. Hennes hår är underbart och jag tycker verkligen att hon passar i den korta pagen. Smyckena är inte smaklösa men inte heller något att hurra för. Klänningen är figursydd och underbar, den klämmer till på de rätta ställena, hett med djup urringning och de tunna banden över axlarna. Skorna hade varit underbara utan de längre banden, ett par enkla vita pumps hade räckt.

2015
Vad tycker jag egentligen om denna look? I don’t even know… Kylie återvände till sitt längre hår och jag hurrar inte över det, men klarar mig. Skorna är supersnygga och passar henne perfekt. Klänningen är dock ingen hit enligt mig, det enda jag kan tänka på när jag ser den är hur varmt det måste vara att bära en klänning av ett sådant material. Dock smart att lägga till det tjocka skärpet, det gav outfitten figur.

kylie3

2016
Kylie Jenner har utan tvekan gått igenom en massiv utveckling inom mode-genren. Första bilden ovan är tagen på årets Golden Globe evenemang och hon har verkligen lärt sig hur man tar en matta med storm. En perfekt outfit för denna form av evenemang som har allt från nude till glitter och vad som ser ut som en guldfärg som blir mörkare och mörkare ju längre ner i outfitten man kommer.

Vi får inte heller glömma att Kylie, precis som sin syster Kendall Jenner, inte bara är en stilikon utan även modell. Bilden i mitten ovan har den perfekta rockiga looken, denna formen av frisyr är vad jag önskar att 2011-Kylie burit till sin look. När vi dessutom zoomar in på hennes ansikte, bild tre, så ser vi hur underbart duktig hon (eller helt enkelt hennes makeup-artists) är på att sminka. Precis som Queen K leker hon med countoring och ser flawless ut.

Vilken var er favoritlook av Kylie Jenner genom tiderna?

You may also like

2 Comments

  1. Hej!
    Vinnaren av veckans blogg är utsedd!
    Ifall du vann eller ej så var gärna med i nya omgången av veckans blogg tävlingen ocg även gärna med i min instagram tävling om du aktivt intar 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *