My beauty must haves

BEAUTY-MUST-HAVES

Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Oil Elixir
Varje gång jag tvättar av mitt hår använder jag en handduk för att trycka ut vattnet ur håret, sedan använder jag mig av en hårolja från Schwarzkopf vid namn GLISS vilket jag applicerar medan håret fortfarande är lite fuktigt. Jag låter sedan håret lufttorka. Detta gör håret lent och glansigt vilket jag älskar, mitt hår känns mycket friskare sedan jag började använda mig av denna hårolja och jag rekommenderar den till alla som känner att de har torrt och frissigt hår.
Pris; 79 SEK [Länk till produkten]

Isadora Eye Shadow Palette
En neutral ögonskuggspalett kan inte bara användas till att skugga ögonen utan även som ögonbrynskit. Jag använder personligen en liknande palett för att skulptera och fylla i mina ögonbryn vilket jag personligen tycker fungerar utmärkt. Bra till två saker = spara pengar. SCORE!
Pris; 185 SEK [Länk till produkten]

Make Up Store Eyebrow Sharper
Har du liksom jag väldigt svårt att få till dina ögonbryn? Jag får ofta jobbiga små hår som sticker ut lite hur som och som är svåra att ta bort på något annat sätt än att raka bort dom eftersom de oftast är väldigt små. Skippa rakhyveln! Jag använder personligen en eyebrow sharper, eller en ögonbrynskniv, vilket praktiskt taget är ett rakblad på ett skaft som inte bara får bort de minsta håren utan man får en sjukt bra precision när man skulpterar sina ögonbryn.
Pris; 90 SEK [Länk till produkten]

Maybelline Fit Me Foundation
Liksom många andra personer i denna värld så har jag testat oerhörda mängder av märken och typer av produkter, speciellt foundations. Jag sökte länge efter en foundation som inte kändes för tung men som samtidigt täckte allt vad den skulle, och plötsligt fann jag min älskling hos Maybelline. Den täcker och det känns knappt som man bär på något smink eftersom den är så oerhört lätt och den låter dessutom huden andas.
Pris; 149 SEK [Länk till produkten]

Yves Rocher Grand Rouge Läppstift
Jag fick detta läppstift i färgen Rouge Vif i en goodiebag under ett event i Göteborg på Nattstads kontor. När jag provade det dog alla andra läppstift för mig, detta läppstift känns lent och det håller sjukt bra på läpparna. Färgen är sjukt pigmenterad och just denna färg gör läpparna rödare än alla andra stift jag provat. Men det är inte bara färgen som gör detta till en stolklar favorit utan stiftet är varken för hårt eller för mjukt när man tar på det, det är helt perfekt.
Pris; 119 SEK [Länk till produkten]

Isadora Velvet Touch Compact Powder
Precis som med foundationen så letade jag land och rike efter det perfekta pudret och när jag äntligen fann detta från Isadora föll jag direkt. Precis som Maybellines foundation känns detta puder lätt på huden och det tillåter huden att andas. Jag klarar mig inte utan puder, hade jag tvingats använda en skönhetsprodukt resten av livet så hade jag utan tvekan valt detta puder.
Pris; 149 SEK [Länk till produkten]

carrot2

Vilka är era must haves?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *