Utveckling

När jag började studera speldesign på LBS i Lund sommaren 2013 hade jag aldrig använt mig av Photoshop eller en ritplatta, jag visste knappt vad det sistnämnda var för något. Men redan under de första månaderna påbörjade vi, eleverna i SDEL13, vår utveckling genom att lära oss att bygga upp kroppar, färglägga och framförallt; hur man använde en ritplatta. Jag tar snart studenten och jag kommer aldrig klara mig utan varken en ritplatta eller detta underbara program vi använt oss av de senaste tre åren.

rita

Den första bilden ni ser ovan ritade jag i april 2014, jag var sjukt stolt över att jag lyckats bygga upp en kropp samt använde mig av skugg- och highligtverktyget i Photoshop för att försöka skapa lite olika nyanser av färgerna jag använde.

Två år senare, april 2016, ritar jag bild nummer två. Tack vare min designlärare, Dag Stensson, och mina bildlärare Hannah Oredsson samt Alexander Bågenholm, har jag utvecklats ett så enormt. Jag har lärt mig att använda mig utav färger, skugga med andra färger och inte med de färdiga verktygen och jag har lärt mig att väcka en bild till liv. Jag har utvecklats och för första gången i mitt liv kan jag verkligen se hur duktig jag blivit på bara några få år.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *